به گزارش خبرگزاری مهر، جواد داوودآبادی اظهار کرد: این جمعیت که در حاشیه شهر ساکن هستند به دلیل اینکه ساختمان های آنها قولنامه ای بوده و یا فاقد پایانکار هستند به لحاظ ایمنی از درصد ضعیف تری بر خودار هستند.
وی با بیان اینکه مقاوم سازی ساخت و سازها باید درتمام ساختمان های شهر دیده شود، تصریح کرد: در حال حاضر روند ساخت و سازها ازروند مطلوبی بر خوردار است، به گونه ای که در هنگام احداث بنا فرد ابتدا باید پروانه ساختمانی دریافت کرده و پس از احداث بنا نیز باید پروانه پایانکار دریافت کند.
وی با بیان اینکه یشتر موارد عدم استحکام بنا مربو ط به ساختمان هایی است که زمان ساخت آنها در دوره ها ی گذشته بوده و یا سا ختمان های قولنامه ای هستند، عنوان کرد: استحکام بنا امروز نقش مهمی در کاهش اثرات نامطلوب ناشی از بحران دارد.
وی همچنین سه مبحث مهم سلامت، ایمنی و رعایت قوانینی مربوط به محیط زیست را از جمله مواردی دانست که باید در ساخت و سازها رعایت شود، افزود: بررسی کیفیت ساخت و سازها و تجربه نشان می دهد باید نوع کیفیت و قوانین مربوط به امنیت و سلامت در ساخت و سازها بر اساس کاربری ساختمان ها تعریف شود.
وی با بیان اینکه نوع ملاحظات دیده شده در مجتمع های مسکونی، تجاری و یا سا ختمان های اداری باهم متفاوت است، بیان کرد: باید نوع سیستم ایمنی و حفاظتی با توجه به نوع کاربری دیده شده در ساخت و سازها رعایت شود.
وی شهر مشهد را باتوجه به موقعیت ویژه آن به لحاظ وجود بارگاه حضرت رضا(ع) دارای ویژگی های متفاوت خواند و تصریح کرد: معماران باید برنامه ریزی ها را به گونه ای انجام دهند که ایده های جدید و نوینی درعرصه ساخت و سازی بر اسا س دکترین شهرسازی این شهر اتفاق بیفتد.
وی یکی از ضروریات امروز پایتخت معنوی ایران را وجود برنامه منسجم و دکترین شهرسازی اعلام کرد و افزود: اصول دکترین شهر سازی مشهد بر اسا س محوریت موضوع زیارت بوده که در این طرح همه موارد در خصوص ایمنی و سلامت خانواده نیز رعایت شده است.
داوودآبادی یکی از دستاوردهای جوامع بشری را توسعه شهری براساس برنامه های جامع و چند ساله دانست و گفت: متاسفانه یکی از مشکلات امروز کشور ما عدم ارائه برنامه ها و چشم انداز های توسعه شهری است که در برخی مواقع به صورت کلی و غیر کارشناسی انجام می شود.
نظر شما